FORMULE & GERECHTJES

Lunch à 30.00 p.p. (enkel 's middags / que le midi)
3 amuses + 2 gerechtjes naar keuze / 2 plats aux choix  & koffie / café                                                                                                                             

menu à 48.00 p.p.
3 amuses + 3 gerechtjes naar keuze / 3 plats aux choix

menu à 58.00 p.p.
3 amuses + 4 gerechtjes naar keuze / 4 plats aux choix

menu à 68.00 p.p.
3 amuses + 5 gerechtjes naar keuze / 5 plats aux choix

menu à 78.00 p.p.
3 amuses + 6 gerechtjes naar keuze / 6 plats aux choix

het gekozen menu wordt geserveerd voor het ganse gezelschap!
le menu est servi  pour l’ensemble de la table!

menu “Bib Gourmand” à 37.00 p.p.
3 amuses + pladijs / plie - ravioli / raviole
 & artisanaal roomijs / glace vanille, olijfolie / huile d'olives & zeezout / fleur de sel

 

de gerechtjes / les plats

bloemkool / chou-fleur   
ui / aardpeer / maïs / rucola / hazelnoot / pickles
oignon / topinambour / maïs / roquette / noisette / pickles

beekridder / omble chevalier  
gerookt / rammenas / ghiogga biet / appel / zure room / salsa verde
fumé / radis noir / betterave / pomme / crème aigre / salsa verde

pladijs / plie    
jonge prei / tuinboon / artisjokcreme / bouillon van ui
poireau jeune / fêve / crème d’artichaut / bouillon d’oignon

eendelever / foie de canard
witlof / zoete wortel / beukenzwam / coulis van rode wijn
chicorée / carotte douce / champignon hêtre / coulis vin rouge

ravioli / ravioles
truffel / roomkaas / “Neus” olijfolie / parmegiano reggiano / rode shizo
truffe / fromage crème / “Neus” huile d’olives / parmegiano reggiano / shizo

West-Vlaams rood rund / boeuf rouge de flandre  
“ Hendrik Dierendonck “
wortel & raapje “gebrand” / pastinaak / mosterd / jus
carotte & navet “brûlé” / panais / moutarde / jus
 

kruisbesmetting van allergenen in onze keuken is nooit 100% uit te sluiten!

la contamination croisée des allergènes dan notre cuisine n'est jamais 100% écarter!