FORMULE & GERECHTJES

Lunch à 30.00 p.p. (enkel 's middags / que le midi)
3 amuses + 2 gerechtjes naar keuze / 2 plats aux choix  & koffie / café                                                                                                                             

menu à 48.00 p.p.
3 amuses + 3 gerechtjes naar keuze / 3 plats aux choix

menu à 58.00 p.p.
3 amuses + 4 gerechtjes naar keuze / 4 plats aux choix

menu à 68.00 p.p.
3 amuses + 5 gerechtjes naar keuze / 5 plats aux choix

menu à 78.00 p.p.
3 amuses + 6 gerechtjes naar keuze / 6 plats aux choix

het gekozen menu wordt geserveerd voor het ganse gezelschap!
le menu est servi  pour l’ensemble de la table!

menu “Bib Gourmand” à 37.00 p.p.
3 amuses - rode poon / perlon rouge - ravioli / raviole
 & artisanaal roomijs / glace vanille, olijfolie / huile d'olives & zeezout / fleur de sel

 &kaasbordje / plateau de fromage à 43.00 p.p.

de gerechtjes / les plats

koolrabi / chou-rave
krieltje / rode ui / zoete wortel / mimolette / preischeut
grenaille / oignon rouge / carotte surée / mimolette / prépuces


bospaddestoelen / champignons des bois
velouté / pumpernickel / groene kruiden / postelein
velouté / pumpernickel / herbes vertes / pourpier

rode poon / perlon rouge
cantharel / knolselder / aardpeer / kervel / hazelnoot
girolle / céleri-rave / topinambour / cerfeuil / noisette


eendelever / foie de canard
witlof / butternut / vijg  / amandel / coulis van rode wijn
chicorée / butternut / figue / amande / coulis vin rouge

ravioli / ravioles
truffel / roomkaas / “Neus” olijfolie / parmegiano reggiano / rode shizo
truffe / fromage crème / “Neus” huile d’olives / parmegiano reggiano / shizo

West-Vlaams rood rund / boeuf rouge de flandre 
“ Hendrik Dierendonck “
raap / spruit  / pastinaak / gieser wilderman peer / jus
navet / chou de Bxl / panais / poire gieser wilderman / jus
 

kruisbesmetting van allergenen in onze keuken is nooit 100% uit te sluiten!

la contamination croisée des allergènes dan notre cuisine n'est jamais 100% écarter!