FORMULE & GERECHTJES/plats

"lunch à 30.00 p.p. 
3 amuses + 2 gerechtjes naar keuze / 2 plats aux choix                                                                                                                             

menu à 48.00 p.p.
3 amuses + 3 gerechtjes naar keuze / 3 plats aux choix

menu à 58.00 p.p.
3 amuses + 4 gerechtjes naar keuze / 4 plats aux choix

menu à 68.00 p.p.
3 amuses + 5 gerechtjes naar keuze / 5 plats aux choix

menu à 78.00 p.p.
3 amuses + 6 gerechtjes  / 6 plats

het gekozen menu wordt geserveerd voor het ganse gezelschap!
le menu est servi  pour l’ensemble de la table!

 

de gerechtjes / les plats

wilde tonijn / thon sauvage “fumé”
dashi / wasabi / mosterdzaad / komkommer / kool / zure room
dashi / wasabi / graine de moutarde / concombre / chou / crème sure

"catch of the day" : zandtong / solette
paddestoel / peterselie / hazelnootboter
champignon / persil / beurre noisette

albóndigas "8chef style"
Menapisch varken / cochon Menapian  “Dierendonck
tomaat / courgette / cévenne ui / basilicum / kurkuma
tomate / courgette / oignon cévenne / basilique / curcuma

eendelever / foie de canard
witlof / vijg / radicchio / amandel / coulis van rode wijn
chicorée  / fique / radicchio / amande / coulis vin rouge

ravioli / ravioles
truffel / roomkaas / “Neus” olijfolie / parmegiano reggiano / rode shizo
truffe / fromage crème / huile d’olives “Neus” / parmegiano reggiano / shizo

West-Vlaams rood rund / boeuf rouge de flandre 
Dierendonck"
sojaboon / jonge wortel / aubergine / micro leaf / jus
haricot soja / carotte jeune / aubergine / micro leaf / jus

 

nagerechten / carte de desserts (10.00-12.00)

kruisbesmetting van allergenen in onze keuken is nooit 100% uit te sluiten!
de samenstelling van de gerechtjes kan veranderen
la contamination croisée des allergènes dan notre cuisine n'est jamais 100% écarter!
la composition des plat peut changer